ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΠλύσιμο-Στέγνωμα (Ρούχα/Κουβέρτες/Παπλώματα/Κουρτίνες κλπ)

7 πλυντήρια Front load Horizon 10 kg και 1 πλυντήριο SC 20kg

Αυτή η σειρά πλυντηρίων της Speed Queen αποτελείται από πλυντήρια με ικανότητα πλύσης 10 και 20 κιλών, οριζόντιας φόρτωσης, βραβευμένη για την ενεργειακή της κλάση (ENERGY STAR ®) και αποτελεί πρώτη επιλογή για πάνω από 48 εκατομμύρια επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Με την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει η εταιρία μας, καθώς και την εγγύηση της Speed Queen, τα πλυντήρια Horizon commercial ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Η σειρά Horizon της εταιρίας Speed Queen αποτελείται από πλυντήρια με ικανότητα πλύσης 10 κιλών, οριζόντιας φόρτωσης, βραβευμένη για την ενεργειακή της κλάση (ENERGY STAR ®) και αποτελεί πρώτη επιλογή για πάνω από 48 εκατομμύρια επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

4 στεγνωτήρια SU 10 kg και 2 στεγνωτήρια SU 20kg

Η σειρά επαγγελματικών στεγνωτηρίων SU της εταιρίας Speed Queen προσφέρει μοναδική ποιότητα υλικών κατασκευής καθώς και ευκολία στον χειρισμό, συνδυάζοντας έτσι τις απαιτήσεις σας τόσο σε λειτουργικό αποτέλεσμα όσο και στην ποιότητα του στεγνώματος.

Τα στεγνωτήρια αυτά κατασκευάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών οι οποίοι θέλουν να εξυπηρετηθούν γρήγορα αλλά και ταυτόχρονα με το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το πρωτοποριακό σύστημα πυρασφάλειας C.A.R.E. τα αναδεικνύει ως τα ασφαλέστερα στεγνωτήρια της παγκόσμιας αγοράς.

Παροχή Απορρυπαντικού/Μαλακτικού μέσω πλυντηρίων

Αυτόματος πωλητής απορρυπαντικών

Άνετος μοντέρνος χώρος

Ελεύθερο internet

Κλιματισμός

Ανταλλακτήριο χρημάτων

Αναψυκτικά/Ροφήματα/Σνακ