ΟΔΗΓΙΕΣ

Στο Wash Station Θα βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πλύνετε τα ρούχα σας
αποτελεσματικά, γρήγορα και οικονομικά.
Επιλέξτε την κατηγορία πλυντηρίου που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ακολουθώντας τις αντίστοιχες οδηγίες
σας εγγυόμαστε πως θα έχετε ρούχα... σαν καινούρια!


Πριν την πλύση
1 Βεβαιωθείτε ότι έχετε αδειάσει τις τσέπες από αντικείμενα που μπορεί κατά τη διάρκεια της πλύσης να καταστραφούν ή να προκαλέσουν βλάβη στη λειτουργία του πλυντηρίου.
2 Όταν πλένετε μεγάλα τεμάχια, όπως πατάκια και ριχτάρια, προσθέστε και διάφορα άλλα ρούχα για να εξισορροπήσετε το φορτίο πλύσης. Ρούχα μικρού μεγέθους όπως κάλτσες και εσώρουχα μπορεί να τραυματιστούν οπότε προτείνεται η τοποτέτησή τους σε ένα προστατευτικό δίχτυ για ρούχα.
3 Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις οδηγίες πλύσης των ρούχων όπως αναγράφονται στην ετικέτα τους.
Οδηγίες χρήσης πλυντηρίων TOPLOAD
1

Προσθέστε απορρυπαντικό

Ρίξτε μετρημένη ποσότητα απορρυπαντικού στον κάδο. Ανατρέξτε στις οδηγίες της συσκευασίας. ΠΟΤΕ ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ. Ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας, όταν χρησιμοποιείτε λευκαντικό.

2

Γεμίστε με ρούχα

Βάλτε στεγνά ρούχα μέσα στον κάδο χωρίς να τα σπρώξετε – ΜΗΝ υπερφορτώνετε! (6,5 kg φορτίο στεγνών ρούχων το ανώτατο).

3

Επιλογή προγράμματος

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα και την κατάλληλη θερμοκρασία πλύσης. Ο επιλογέας κύκλου μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή πριν ολοκληρωθεί η πλήρωση στο πρώτο πλύσιμο.

4

Πληρωμή και Έναρξη πλύσης

α. Τοποθετήστε το κέρμα στην υποδοχή.
β. Ωθήστε προσεκτικά την υποδοχή κερμάτων μέσα στο πλυντήριο μέχρι το τέλος της διαδρομής της και έπειτα τραβήξτε την έξω όσο το δυνατόν περισσότερο.
5

Ολοκλήρωση πλύσης

Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, το LED ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ θα σβήσει. Μόλις ο κάδος σταματήσει να κινείται, μπορείτε να ανοίξετε το καπάκι και να αφαιρέσετε τα ρούχα.

Οδηγίες χρήσης πλυντηρίων HORIZON
1

Γεμίστε με ρούχα

Βάλτε στεγνά ρούχα μέσα στον κάδο χωρίς να τα σπρώξετε – ΜΗΝ υπερφορτώνετε! (9,5 kg φορτίο στεγνών ρούχων το ανώτατο). Κλείστε καλά την πόρτα φόρτωσης. Το πλυντήριο δεν λειτουργεί όταν η πόρτα φόρτωσης είναι ανοικτή.

2

Προσθέστε απορρυπαντικό

Ανοίξτε το συρτάρι απορρυπαντικών. Μετρήστε και προσθέστε απορρυπαντικό χωρίς αφρό, υψηλής απόδοσης (HE) απορρυπαντικό πλυντηρίου (1), λευκαντικό (2), μαλακτικό (3) και απορρυπαντικό πρόπλυσης (4) στο συρτάρι. Κλείστε το συρτάρι απορρυπαντικών. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν χρησιμοποιήσετε ταμπλέτες πλυντηρίου μίας χρήσης ή πολυχρηστικά πανάκια 3 σε 1, ΜΗΝ τα βάλετε μέσα στο συρταράκι του dispenser. Βάλτε τα απευθείας μέσα στο τύμπανο πλύσης μαζί με τα ρούχα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν δεν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό υψηλής απόδοσης, αποφύγετε τον υπερβολικό αφρό χρησιμοποιώντας 1/2 από τη συνιστώμενη ποσότητα του κατασκευαστή.

3

Επιλογή προγράμματος

Πιέστε το πληκτρολόγιο αφής για να επιλέξετε τον επιθυμητό κύκλο πλύσης. Όταν κάνετε την επιλογή σας, θα ανάψει η φωτεινή ένδειξη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη ρύθμιση του επιλογέα υφασμάτων έως ότου ολοκληρωθεί το πρώτο γέμισμα. Πιέστε τα πλήκτρα A, B ή C για να υποδείξετε πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα. Όταν κάνετε την επιλογή σας, θα ανάψει η φωτεινή ένδειξη.

4

Πληρωμή και Έναρξη πλύσης

Τοποθετήστε το κέρμα στην υποδοχή κερμάτων. Ελέγξτε τις τιμές που αναγράφονται στην ψηφιακή οθόνη. Όταν η συσκευή λάβει όλα τα κέρματα, πατήστε το κουμπί START για να ξεκινήσει η πλύση.

5

Ολοκλήρωση πλύσης

Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, το LED ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ θα σβήσει. Μόλις ο κάδος σταματήσει να κινείται, μπορείτε να ανοίξετε το καπάκι και να αφαιρέσετε τα ρούχα.

Οδηγίες χρήσης στεγνωτηρίων
1

Καθαρίστε το φίλτρο

Καθαρίστε το φίλτρο χνουδιού πριν από κάθε χρήση. Το στεγνωτήριο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τεθεί σε λειτουργία χωρίς να είναι τοποθετημένο το φίλτρο χνουδιού.

2

Γεμίστε με ρούχα

Γεμίστε τον κάδο με νωπά ρούχα, χωρίς όμως να τα συμπιέζετε. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να τοποθετήσετε μαλακτικό πανάκι ρούχων. Στη συνέχεια κλείστε την πόρτα φόρτωσης.

3

Επιλογή προγράμματος

Επιλέξτε HIGH TEMP (Υψηλή Θερμοκρασία), MED TEMP (Μέτρια Θερμοκρασία), LOW TEMP (Χαμηλή Θερμοκρασία) ή DELICATES (Ευαίσθητα). Τηρείτε πάντα τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα του κάθε ρούχου.

4

Πληρωμή και Έναρξη προγράμματος

Τοποθετήστε το κέρμα στην υποδοχή κερμάτων. Ελέγξτε τις τιμές που αναγράφονται στην ψηφιακή οθόνη. Όταν η συσκευή λάβει όλα τα κέρματα, πατήστε το κουμπί START για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Μόλις το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, η χρονική ένδειξη στην αντίστοιχη οθόνη θα είναι 00.