ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης;
Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι καταστήματα εξοπλισμένα με πλυντήρια και στεγνωτήρια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας έναντι συγκεκριμένου αντιτίμου. Πρόκειται για μία συνήθεια που στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν διαθέτουν πλυντήριο στο σπίτι τους και έτσι εξυπηρετούνται στα laundries. Βγαλμένα από άλλες δεκαετίες, με ρετρό διάθεση αλλά μοντέρνο design, τα wash laundries θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία!
Πως λειτουργεί μια τέτοια επιχείρηση;
Είναι τόσο απλό! Ο πελάτης φέρνει μαζί με τα ρούχα του, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό του ή αν θέλει μπορεί να τα προμηθευτεί από τον χώρο μας. Η χρήση των πλυντηρίων, είναι πιο εύκολη και πολύ πιο γρήγορη από τα οικιακά. Ο πελάτης επιλέγει το πρόγραμμα πλύσης (λευκά/χρωματιστά/ευαίσθητα κ.ο.κ.) ανάλογα με το είδος των ρούχων που έχει τοποθετήσει. Το πλυντήριο αυτόματα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, καθορίζει και την θερμοκρασία πλύσης. Λόγω του ότι τα πλυντήρια λειτουργούν με νερό που ζεσταίνεται από λέβητα, αυτό τα καθιστά πολύ ταχύτερα από τα οικιακά. Ο χρόνος πλύσης κυμαίνεται από 30-45 λεπτά. Ενώ στο χώρο παράλληλα λειτουργούν και στεγνωτήρια ρούχων.
Ποιοί χρησιμοποιούν τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης;
Σήμερα αν βρεθείς στο χώρο μας θα εντοπίσεις φοιτητές, νοικοκυρές, ταξιδιώτες, άπλυτα από εστιατόρια, εργαζόμενους που εργάζονται μεταμεσονύχτιες ώρες και άτομα τα οποία δεν τους συμφέρει να έχουν δικό τους πλυντήριο και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του wash laundry.
Τι προϊόντα χρησιμοποιούμε

Το Whitex Wash καθαρίζει και αποκαθιστά την φωτεινότητα σε όλα τα χρωματιστά υφάσματα συμπεριλαμβανομένων σεντόνια, τραπεζομάντιλα πουκάμισα κτλ. Ένας καινούργιος παράγοντας αποτρέπει το γάριασμα των ρούχων.
Το Whitex Wash δρα σε λεκέδες από κρασί, φρούτα, παγωτό, λάδι και λάσπη. Για τους δύσκολους λεκέδες μπορεί να συνδυαστεί με το ΟΧΙΤΕΧ για πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο.
Έχει επίδραση σε χαμηλές θερμοκρασίες, προστατεύει τα υφάσματα και εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια.
Για λευκά και χρωματιστά υφάσματα. Αποτρέπει το γάριασμα απτό σεντόνια, πετσέτες, τραπεζομάντιλα πουκάμισα κτλ. Τα καθαρά ρούχα γίνονται μαλακά και ελαστικά.

Το Whitex Softener περιέχει απολυμαντικούς παράγοντες που εξαλείφουν τις βακτηριακές αποικίες που έχουν απομείνει από την κανονική πλύση, στις οποίες οφείλεται η κακοσμία των ρούχων κα εμποδίζει την δημιουργία νέων, αποτρέποντας τις δυσάρεστες οσμές χωρίς να τις κουκουλώνει.
Το Whitex Softener μαλακώνει τα ρούχα εξαιρετικά και τα κάνει ποιο φωτεινά με μόνο 30ml για κάθε 5κιλά, αφήνοντας ένα λεπτό άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας.

Το IGIEΝSOFT περιέχει ένα συστατικό αποστείρωσης, το οποίο εξαλείφει τις βακτηριακές αποικίες και εμποδίζει την δημιουργία νέων στις οποίες οφείλεται η κακοσμία των ενδθμάτων.
Το IGIEΝSOFT είναι συμπυκνωμένο υποαλλεργικό μαλακτικό ταιριασμένο για την αποφυγή αλλεργιών ή δερματικών διαταραχών που δημιουργείται λόγω τις άμεσης επαφής των ενδυμάτων που πλένονται με ένα κοινό μαλακτικό.
Το IGIEΝSOFT περιέχει μαλακτική ουσία από μία φόρμουλα με ένυδρες και μαλακτικές ουσίες για να το καταστήσει κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες όπως για την μεταχείριση στα παιδικά ενδύματα.

Πόσο κοστίζει να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου;
Πλύση (10kg) απλή χωρίς απορρυπαντικό : από 2,5 ευρώ.
Πλύση (10kg) απλή με απορρυπαντικό και μαλακτικό : από 3,5 ευρώ.
Πλύση (18kg, για κουβέρτες/παπλώματα κλπ) απλή με απορρυπαντικό και μαλακτικό : 8 ευρώ.
Στέγνωμα (10kg) : 1,5 ευρώ (διάρκεια: 20').
Στέγνωμα (18kg) : 3 ευρώ (διάρκεια: 30').
Ποιές ώρες μπορώ να χρησιμοποιήσω τα πλυντήρια του Wash Station;
Το κατάστημα του Wash Station (Κωνσταντινουπόλεως 13) είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7:00 μέχρι τις 00:00.