ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης;
Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι καταστήματα εξοπλισμένα με πλυντήρια και στεγνωτήρια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας έναντι συγκεκριμένου αντιτίμου. Πρόκειται για μία συνήθεια που στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν διαθέτουν πλυντήριο στο σπίτι τους και έτσι εξυπηρετούνται στα laundries. Βγαλμένα από άλλες δεκαετίες, με ρετρό διάθεση αλλά μοντέρνο design, τα wash laundries θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία!
Πως λειτουργεί μια τέτοια επιχείρηση;
Είναι τόσο απλό! Ο πελάτης φέρνει μαζί με τα ρούχα του, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό του ή αν θέλει μπορεί να τα προμηθευτεί από τον χώρο μας. Η χρήση των πλυντηρίων, είναι πιο εύκολη και πολύ πιο γρήγορη από τα οικιακά. Ο πελάτης επιλέγει το πρόγραμμα πλύσης (λευκά/χρωματιστά/ευαίσθητα κ.ο.κ.) ανάλογα με το είδος των ρούχων που έχει τοποθετήσει. Το πλυντήριο αυτόματα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, καθορίζει και την θερμοκρασία πλύσης. Λόγω του ότι τα πλυντήρια λειτουργούν με νερό που ζεσταίνεται από λέβητα, αυτό τα καθιστά πολύ ταχύτερα από τα οικιακά. Ο χρόνος πλύσης κυμαίνεται από 30-45 λεπτά. Ενώ στο χώρο παράλληλα λειτουργούν και στεγνωτήρια ρούχων.
Ποιοί χρησιμοποιούν τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης;
Σήμερα αν βρεθείς στο χώρο μας θα εντοπίσεις φοιτητές, νοικοκυρές, ταξιδιώτες, άπλυτα από εστιατόρια, εργαζόμενους που εργάζονται μεταμεσονύχτιες ώρες και άτομα τα οποία δεν τους συμφέρει να έχουν δικό τους πλυντήριο και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του wash laundry.
Πόσο κοστίζει να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου;
Πλύση (10kg) απλή χωρίς απορρυπαντικό : από 2,5 ευρώ.
Πλύση (10kg) απλή με απορρυπαντικό και μαλακτικό : από 3,5 ευρώ.
Πλύση (18kg, για κουβέρτες/παπλώματα κλπ) απλή με απορρυπαντικό και μαλακτικό : 8 ευρώ.
Στέγνωμα (10kg) : 1 ευρώ (διάρκεια: 20').
Στέγνωμα (18kg) : 2 ευρώ (διάρκεια: 20').
Ποιές ώρες μπορώ να χρησιμοποιήσω τα πλυντήρια του Wash Station;
Το κατάστημα του Wash Station (Κωνσταντινουπόλεως 13) είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7:00 μέχρι τις 00:00.